ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Προφίλ » Εταιρικό προφίλΕταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

 

Με γνώμονα την συνέπεια και την αξιοπιστία  η FLOGA EXPRESS κατάφερε  από το 1965, να γίνει μία από τις πιο ανταγωνιστικές και υπεύθυνες εταιρείες στον κλάδο, του πρατηρίου υγρών καυσίμων - εμπορίας και διανομής πετρελαίου θέρμανσης.

Ευχαριστούμε όλους εσας, πελάτες και συνεργάτες, που μας εμπιστευτήκατε και επιλέξατε την Εγγύηση και την Ποιότητα των υπηρεσιών μας. 

Επενδύσαμε στην διασφάλιση του προϊόντος μεταφέροντας τα καύσιμα με ιδιόκτητα Φορτηγά Δημοσίας Χρήσεως και  φροντίζοντας ώστε να ελέγχουμε όλα τα στάδια της πορείας του καυσίμου από το διυλιστήριο μέχρι το πρατήριο μέσα από ολοκληρωμένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου.

Όραμά μας, είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη στην αγορά Καυσίμων και Πετρελαίου Θέρμανσης, δίνοντας ιδιαίτερη  έμφαση στη σχέση  της ποιότητας των  προϊόντων και υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις  ανταγωνιστικότερες  τιμές της αγοράς.

Αποκλειστικός συνεργάτης και προμηθευτής μας η ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, έναν από τους κορυφαίους στον τομέα της ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και δραστηριότητα σε 7 χώρες.

Δείτε επίσης


Δ. ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - Α. ΠΡΑΓΙΑ ΟΕ
Ποιότητα - πιστοποιήσεις
Γίνονται συνεχείς έλεγχοι για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα ...περισσότερα
Ποιότητα - πιστοποιήσεις
Διακρίσεις
Floga Express. Στην μακρόχρονη πορεία μας και μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια αναγνωρίσαμε... ...περισσότερα

Copyright © Floga Express - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center