ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ » Υπηρεσία καρτώνΥπηρεσία καρτών στο πρατήριο μας!

 

 

 

  

             Υπηρεσία καρτών στο πρατήριο μας!

 

 

Μπορεί οι θερμοκρασίες να παραμένουν σε καλοκαιρινά επίπεδα, αλλά η αγορά πετρελαίου για το σπίτι δεν δείχνει τόσο μακριά όσο δείχνει. Όλοι ξέρουμε πόσο ξαφνικά χειμωνιάζει, γι αυτό καλό είναι όταν έλθει το κρύο να μην μας βρει απροετοίμαστους.

Η διάθεση  ξεκινά επίσημα  στις 15 Οκτωβρίου, και οι μεγάλες τράπεζες προσφέρουν την δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις σε όσους χρησιμοποιούν  πιστωτική κάρτα. Επίσης οι καταναλωτές κερδίζουν πόντους μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης  που ισχύουν για τις πιστωτικές κάρτες.

 

Η ΕΚΟcard εκδίδεται από την ΕΚΟ για εμπορικούς πελάτες.
Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πρακτικές και καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση εταιρικών στόλων.

Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα Eurobank  και  την κάρτα του Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κερδίζετε 3% έως 5% επιστροφή και έως 9 άτοκες δόσεις. ( ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ απο 300 € και πάνω  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 5% ΚΑΙ 9 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ.)

 

Πραγματοποιείτε έξυπνες και συμφέρουσες αγορές με κάρτες go της Εθνικής Τράπεζας  καθώς σας προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας δίνει την δυνατότητα 3 δόσεων και πόντους που αντιστοιχούν σε 2%επιστροφή.(ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ 300€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ )

 

 

Copyright © Floga Express - Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος. | Developed by Hyper Center